Vračilo blaga

Pravica do odstopa od nakupa in vračilo blaga
 

V primeru, da z naročenimi izdelki kupec ni zadovoljen, mu pripada pravica, da v petnajstih (15) dneh po prevzemu blaga, le-to vrne brez kakršnekoli odškodnine. Kupec je ob tem dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti ponudnika na e mail narocila@ibmar.si.
 
Izdelek mora biti vrnjen nerabljen, nepoškodovan in v originalni embalaži. Priložena mora biti kopija originalnega računa. Kupnino za vrnjene artikle vam bomo nakazali na vaš transakcijski račun ali vam po dogovoru šteli kupnino kot dobropis pri naslednjem nakupu. Denar vračamo izključno na transakcijske račune in ne izplačujemo gotovine. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. V kolikor so vrnjeni izdeki poškodovani, rabljeni, brez originalne embalaže ali pa je ta poškodovana, si trgovec pridržuje, da vračilo zavrne ali pa zaračuna ustrezno odškodnino. Denar vam vrnemo takoj oziroma najkasneje v tridesetih (30) dneh. Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim pogojem poslovanja.
 
V primeru, da je bilo dostavljeno blago ob prevozu uničeno ali poškodovano, je kupec upravičen do zamenjave za enak izdelek. Stroške zamenjave izdelka nosi prodajalec. Kupec mora prodajalcu vrniti reklamirano blago v osmih (8) dneh ustrezno zaščiteno v primerni embalaži za pošiljanje in predhodno o tem obvestiti prodajalca na e mail narocila@ibmar.si. Kupec je dolžan pred vrnitvijo izdelka izpolniti obrazec za reklamacije, ki ga ponudnik posreduje po prejetem obvestilu o reklamaciji.

Nakup nad 100 €-

BREZPLAČNA DOSTAVA!